رئيس سازمان بسيج مستضعفين تصريح کرد: در سال هاي قبل اگر با پرونده شهرداران فاسد تهران برخورد قاطع مي شد جرأت چنين مفاسدي بوجود نمي آمد. آن پرونده ها هم بايد زنده شود و رسيدگي شود تا درس عبرتي باشد که کسي جرأت اين ظلم ها را به مردم و نظام نکند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا،سرتيپ بسيجي محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در گفتگو با پايگاه اينترنتي بسيج، به موضوع فيش هاي نجومي و حقوق هاي کلان از حساب بيت المال پرداخت و گفت: آنچه تحت عنوان حقوق هاي نجومي اين روزها در رسانه ها مطرح شده يک اصطلاح غلط است که بايد اصلاح شود.
سردار نقدي افزود: کاربرد واژه حقوق براي اين اقدام غلط است اين برداشت ها غير قانوني است و مصداق اختلاس است. متاسفانه هنوز بعضي ها در مورد ضرورت يا عدم ضرورت بازگشت اين ارقام به بيت المال صحبت مي کنند درحالي که صرف بازگرداندن اين پول ها به بيت المال هم کافي نيست. بلکه اقدام کنندگان بايد به اتهام اختلاس محاکمه و جريمه هاي آن را بپردازند و مجازات هم بشوند.
وي ادامه داد: بعضي ها مشکل را ضعف مقررات مي دانند، گيرم که مقررات اجازه چنين برداشتي را بدهد که اگر اين طور هست حتماً بايد با فوريت چنين قوانيني اصلاح شود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به فرضيه برخي از افراد که قوانين ضعيف، دليل پرداخت هاي نجومي است گفت: اگر چنين مقررات ضعيفي وجود داشته باشد که اجازه چنين دست بردهايي را به بيت المال بدهد شرافت انساني کجا رفته؟ امانت داري کجا رفته؟ انقلابي بودن پيشکش، ايمان و تقواي معمولي کجا رفته؟ گيرم قانون ضعف داشته باشد مگر ما وجدان نداريم؟
وي افزود: آن مديري که به خود اجازه مي دهد ارقام کلان از بيت المال را به نفع خود بردارد، خانه و ويلاي آن چناني بسازد، ماشين آنچناني سوار شود، سفرهاي خارجي برود درحالي که طبقات محروم با مشکلات اقتصادي دست و پنجه نرم مي کنند. اين ها نشانه ي بي تقوايي و بي ايماني است. مديريي که بويي از خدا و پيغمبر برده باشد وقتي مي بيند نيروهاي قراردادي سازمانش کمتر از يک ميليون تومان مي گيرند آيا به خودش اجازه مي دهد چنين پول هايي بگيرد؟
سردار نقدي به دقت در فرايند گزينش و انتخاب مديران تراز بالا اشاره کرد و اظهار داشت: اولين مقصر آنهايي هستند که در گزينش مديران؛ معيارهاي انقلاب و اسلام را رعايت نمي کنند و هر کسي را به مسئوليت هاي مهم منصوب مي کنند. گزينش مدير آن هم در ترازهاي بالا بايد به گونه اي باشد که حتي اگر قانون اجازه چنين برداشت هايي را بدهد مدير منتخب بايد آن قدر وجدان داشته باشد که خودش چنين برداشت هايي را نکند.
وي در ادامه افزود: اولين مقصر آنهايي هستند که تلاش مي کنند معيارهاي انقلابي ضعيف شود. مقصر آنهايي هستند که از کشور ارزش زدايي مي کنند و به جاي مديران انقلابي و حزب اللهي افرادي را در سمت هاي کليدي نصب کرده اند که نصف اعضاي خانواده شان خارج است و تعهدي به مملکت ندارد.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين به بيان سخنان حکيمانه امام خميني(ره) درباره معيار انتخاب مديران پرداخت و گفت: امام راحل (ره) فرمودند که مسئولان بايد از طبقه متوسط و مادون متوسط باشند وقتي از معيارهاي انقلاب اسلامي و ارزش هاي ديني فاصله مي گيريم و مسئولاني را منصوب مي کنيم که صدها ميليارد ثروت دارند بايد هم منتظر چنين عواقب سويي باشيم. وقتي ارزش هاي ديني را کم رنگ مي کنيم بايد هم منتظر چنين عواقبي باشيم.
وي برداشت پول هاي کلان عده اي را، خدشه دار شدن آبروي کشور و اکثريت مديران خدمت گزار کشور دانست و گفت: جرم و گناه کساني که اين پول هاي کلان را گرفته اند فقط سوء استفاده مالي و برداشت از بيت المال نيست بلکه گناه بزرگتر آنها اين است که با اين کارها آبروي کشور و آبروي اکثريت مديران خدمت گزار کشور را خدشه دار کرده اند و اين لطمه کوچکي نيست. شايد در صلاحيت دادگاه انقلاب است که از اين به بعد ورود کند و به جنبه حيثيتي اين جرم بپردازد.
سردار نقدي در گفتگو با پايگاه اينترنتي بسيج افزود: جالب اين است که بعضي از مديران هم براي اينکه خودشان را تبرئه کنند مي گويند فقط هجده الي بيست ميليون تومان حقوق مي گيريم. مگر هجده الي بيست ميليون تومان کم است؟ برابر فرمول قانون نظام هماهنگ پرداخت، خيلي بندرت حقوق يک نفر مي تواند به ده ميليون تومان برسد. چرا ارزش ها وارونه شده است.
وي ادامه داد: در کشوري که رهبرش روي زيلو مي نشيند و وسايل خانه ساده و بي آلايش او همان وسايل چهل- پنجاه سال پيش است، چه حجتي داريم اينطور عمل کنيم تا آبروي کشور خدشه دار شود و زمينه دلسردي بعضي از مردم شود.
جانشين فرمانده کل سپاه در امر بسيج خاطر نشان کرد: هر چند مردم بحمدالله هوشيارند و خائن و خادم را مي شناسند، به هر حال روي بعضي مردم تاثير منفي مي گذارد و آنها را از ادامه راه دلسرد مي کند براي بعضي اين تصور را به وجود مي آورد که همه مديران اينگونه اند در حالي که بعضي از آنها زندگي شان را با سختي مي گذرانند. ما از دستگاه قضايي انتظار برخورد خيلي قاطع تري داريم.
وي در پايان تصريح کرد: در سال هاي قبل اگر با پرونده شهرداران فاسد تهران برخورد قاطع مي شد جرأت چنين مفاسدي بوجود نمي آمد. آن پرونده ها هم بايد زنده شود و رسيدگي شود تا درس عبرتي باشد که کسي جرأت اين ظلم ها را به مردم و نظام نکند.